Welkom op mijn site

Mijn naam is Marie, ik ben jouw tranformatiecoach, mindfulness- en meditatie docent.

In het vak coaching ben ik terecht gekomen in mijn functie als docente waar ik al coachend werk. In de functie als coach help ik leerlingen keuzes te maken en hun eigen kwaliteiten, motivatie en krachten te ontdekken. De opleiding als loopbaancoach was een logische vervolgstap voor mij, toen volgde de opleiding als transformatie coach en nu help ik ook volwassenen met dit vraagstuk.

Enkele jaren geleden ben ik mindfulness tegen gekomen en heb de positieve effecten hiervan op mijn eigen leven ervaren. Ik was erg gestrest door mijn werk en mensen op het werk, die ik als moeilijk heb ervaren. Mindfulness heeft mij hier veel geholpen en vervolgens ben ik de verdieping gaan opzoeken. Ik mediteer elke dag en ervaar de positieve effecten hiervan regelmatig in alledaagse situaties en wil dit doorgeven aan mensen die - net zoals ik toen - in de knoop zitten. De opleiding als meditatie docente en Mindfulness Based Cognitive Therapist hebben mij geholpen het geleerde te verdiepen en nog beter aan jou te leren.

Omdat ik geïnteresseerd ben in persoonlijke, spirituele en professionele groei en daarom continu de verdieping opzoek, kun je deze onderdelen in al mijn sessies terug vinden. Natuurlijk kijken we ook altijd wat bij jou past en wat niet.

Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal en vraag. Neem contact op met mij en we maken kennis.

Tot gauw. Marie

Lees wat anderen over Marie zeggen:

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp